woensdag 30 januari 2013

Gnocchi met paddestoelen en mascarpone





Ingrediënten:
  • 1 pak gnocchi
  • 300 gr. mix of paddestoelen
  • 150 gr. mascarpone
  • Olijfolie
  • Gehakte peterselie
  • Tijm
  • Zout
  • Gemalen zwarte peper
  • Parmezaanse kaas

Bereiding:
  1. Dompel de gnocchi in een pot kokend water. Kook de gnocchi volgens de bereidingswijze van het pak. Als de gnocchi klaar zijn, doe ze in een pan met een beetje olijfolie om plakken te voorkomen.
  2. Verhit andere pan met olijfolie. Leg de paddestoelen mee in de pan. Bak 3-5 min.
  3. Voeg de paddestoelen over de gnocchi toe.
  4. Verhit de pan. Voeg de marcarpone en breng op smaak met zout en peper. Meng de mascaspone saus goed met de gnocchi.
  5. Garneer het geheel met vers gemalen bladpeterselie, tijm en gemalen parmezaanse kaas.