maandag 8 oktober 2012

Zwarte spaghetti met mini sint-jacobsvruchten




Ingrediënten:

  • 200 gr. mini sint-jacobsvruchten
  • 2 teentje gehakte knoflook
  • Cayennepeper
  • Gehakte peterselie
  • Olijfolie
  • 1 scheut witte wijn
  • 350 gr. verse zwarte pasta
  • Zout

Bereiding:
  1. Kook de pasta kort in gezouten water, spoel onder koud water en meng er wat olijfolie door.
  2. Verhit de pan met olijfolie.
  3. Fruit de knoflook en de cayenne.
  4. Leg de sint-jacobsvruchten mee in de pan. Kruid met zout en schenk er een scheutje witte wijn bij. Bak 3-5 min.
  5. Voeg snel de pasta uit het pannetje erbij en roer.
  6. Verdeel de pasta over de borden.
  7. Dan pas voeg je de versgehakte peterselie toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen